DIRI Safety Solutions - digitala riskanalyser för industri och bygg

Om oss

See Our Work

Latest Projects

Melinda grundare av DIRI Safety Solutions

Melinda - Grundaren av DIRI

När jag arbetade som sanerare i industrin runt om på olika platser i Sverige, då möttes jag av en stor variation av risker jag aldrig mött förr. Idén till DIRI föddes när jag 15 augusti 2019 stod inne i en rökgasrening och sopade ett okänt damm utan rätt utrustning på mig. Hur kan vi göra dessa situationer lättare för mig och många andra? 

2020 började jag testa min vision på mina underbara kollegor och fick ett fantastiskt stöd av min dåvarande arbetsgivare. Under 2022 började DIRI som bolag byggas och vi tillsammans utvecklade och testade produkten på marknaden. 2023 lanserade vi och nu är visionen verklighet!

Linda Morén

Efter att ha följt DIRI i närmare ett halvår valde Linda att ta tjänstledigt från sin roll som site manager på en yrkeshögskola i Karlstad, med fokus på spel och UX utbildningar, och ge sig in i utmaningen att driva upp en startup. Efter 6 månader blev hon delägare och driver nu tillsammans med Melinda DIRI på heltid. Med tidigare erfarenheter från flera olika kategorier som säljchef, egenföretagare och utbildningsledare för chef & Ledare inom handel är hon nu taggad på att ta vara på all erfarenhet och få alla Sveriges medarbetare att arbeta säkert!

 

SAMARBETEN ÄR NYCKELN!

SOMAS är DIRI safety solutions pilotkund

Vi har haft den fantastiska möjligheten att tillsammans med vår pilotkund SOMAS testa och verifiera produkten före lansering. Somas är världsledande inom ventiler och har med sina (över) 75 år, en gedigen kunskap och erfarenhet om industriell arbetsmiljö.

 

Utöver vår pilotkund så har vi flera partners vars samarbeten har bidragit till att vår startup resa har nått dit den är idag!

Vart finns vi?

Hösten 2022 flyttade vi in i egna lokaler hos Karlstad innovationspark. 

Flera av våra partners huserar här och vi har nära till både samarbeten och rekryteringar. Alla företag här brinner för innovation, nytänkande och entreprenörsskap, så här passar vi in!

Hjärtat i vår produkt är en innovation, ett nytt sätt att göra riskanalyser på, och här krävdes det att tänka utanför boxen.

Att möta behovet på marknaden är ett första mål, att också utveckla både produkt och bolag till att vara i framkant på flera fronter så som tillgänglighet, hållbarhet och it-säkerhet ingår också i våra målsättningar.

DIRI Safety solutions anställer fler till teamet

Bli en del av vårt TEAM!

Vi är ett växande bolag och söker spännande kompetenser till vårt team.

Känner du att din bakgrund skulle passa oss? och tycker du att den resan vi gör verkar spännande? Är du nyfiken och drivs av att utveckla en produkt som förbättrar både arbetsmiljön och hälsan för människor?

Skicka in en ansökan och bli en del av vår härliga gemenskap där vi bjuder på möjligheter att ta plats, utvecklas och implementera egna idéer!